Buster - ett bekymmersfritt val

Buster är den populäraste motorbåten i Norden. I den omfattande kollektionen hittar du de bästa alternativen för mångsidiga fritidsaktiviteter och krävande nyttobruk. AHT – Aluminium Hull Technology by Buster garanterar en hög kvalitet.

Välkommen att bekanta dig med Busters värld. Här kan du skapa ditt eget äventyr!

Klicka för att komma till Busters hemsida.

 

Finnmaster - Smart Design 

Vi på Finnmaster har designat, konstruerat och producerat båtar på vårt varv i Finland i över 25 år. Under de här åren har vi jobbat hårt med att utveckla smarta lösningar som till exempel innebär att du alltid har någonstans att stuva undan fendrar, bara sekunder efter du kastat loss. Du behöver heller inte flytta på dynorna när du skall stuva undan i förvaringsutrymmen. Vi kallar vårt koncept för Smart Design vilket innebär att vi syr ihop form med innehåll för att underlätta livet till sjöss – oavsett vad du använder din båt till. 

Klicka för att komma till Finnmasters hemsida.

 

Husky - A new breed

I över 25 år har vi tillverkat glasfiberbåtar som med en trygg hand har väglett familjer till nya upplevelser. Om det är något som vi har lärt oss under alla dessa år så är det vilka funktioner som har stor betydelse när du är ute på sjön. Dessa funktioner och smarta lösningar har vi nu överfört till en serie aluminiumbåtar. Då vi började skissa på vår nya serie var egenskaper som pålitlig, trygg, uthållig och slitstark de viktigaste. Samma karaktärsdrag som kännetecknar hunden Husky – därav namnet Finnmaster Husky. 

Klicka för att komma till Huskys hemsida.

 

Linder

Det talas idag, med rätta, ofta och mycket om miljö. Miljöskonsamma produkter har blivit en trend. Våra produkter vilar på, och springer ur en tämligen robust filosofi som formats under generationer i den småländska myllan. Vi producerar smart. Med lite spill. En ”trend” som under sekler varit uthållig i de trakter där vi verkar. Vi tillverkar dessutom våra båtar och kanoter i ett material som är i ständigt kretslopp, aluminium.

Klicka för att komma till Linders hemsida.

 

Yamaha

En nyckelfaktor till skillnaden med Yamaha är tekniska innovationer och utveckling som aldrig upphör. Detta utvecklingsarbete har resulterat i en komplett serie 4-taktsmotorer som använder sig av den senaste marinteknologin. Motorkonstuktioner som minskar den interna friktionen och smart designade insugs- och avgassytem ger överlägsen effektivitet.

Klicka för att komma till Yamahas hemsida.